O EASYTAPE®

Otkrice Easytape®-a datira od 1970. godine. Tada je japanski kiroprakticar Kenzo Kase razvio kineziotejping. 2005. godine holandska kompanija Msys BV i Meducation upoznala je evropske klijente sa Easytaping pristupom razvijenim iz kineziotejpinga. Terapetska traka Easytape® je razvijena u saradnji sa švajcarskim i holandskim profesionalcima.

MSYS Medical Systems
Msys BV proizvodi Easytape®. Svako zaslužuje da uživa u životu bez boli. Sve više i više terapeuta prolazi obuku iz ovog efikasnog tretmana i na taj nacin Easytape® olakšava tegobe pacijenata.

Easytape® je jedan od cetiri proizvoda kompanije Msys. Da biste saznali više o “Pelvictrainer”, “Medicalbench” i “Painmouse” programima molimo vas posjetite našu internetsku stranicu www.msys.eu.

Msys proizvodi vam pružaju sve što je potrebno da biste obezbjedili svojim pacijentima efikasnu kinezioterapiju koja je zasnovana na medicinskim tretmanima.

Kontakt Balkan
Za više informacija, molimo vas da posjetite www.easytaping.net ili direktno kontaktirate Milan Torbica +387 (0)65 567 030 ili na mejl info@easytaping.net

Msys B.V. / Henk Kwant (Kontakt Holandija)
Email: info@msys.eu
Tel: +31 34 240 8760

EASYTAPE® | ALL RIGHTS RESERVED | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY